Marina Lazar

Marina za vaš životni stil

Marina Lazar

Poučeni dugogodišnjim iskustvom, ali i osluškujući potrebe naših klijenata nametnula se potreba za savremenim i luksuznim mestom gde možete ostaviti Vaše plovilo. Sama marina locirana je na idealnom mestu na Dunavu u rukavcu Ada Huja gde su vasa plovila zasticena od svih vremenskih nepogoda. Marina je odlično povezana sa ostalim delovima grada.

Marina Lazar nudi vez i pristan za čamce na reci Dunav i predstavlja središte lokalne rekreacije i aktivnosti. Tokom cele godine pružamo vez za plovila različitih veličina. Posedujemo i vez za brodove koji su od 12 do 15 metara duzine Takođe posedujemi i pristan za prihvat brodova i vecih od 20m do 25m duzine.

Marina trenutno raspolaže sa 70 do 100 vezova za čamce. Konstantno unapređivanje kapaciteta i tradicionalno negovanje velikog broja zadovoljnih klijenata čine da kompanija Marina Lazar iz dana u dan raste i nadgrađuje svoju delatnost.

Svojim zavidnim kvalitetom, inovativnošću, naša kompanija je ostvarila svoju nameru, a to je prvenstveno zadovoljstvo klijenata.

Nastojimo da produžimo da boravak naših klijenata u Marini Lazar učinimo nezaboravnim, a da usluge u sklopu marine održimo na visokom nivou profesionalnosti i kvaliteta uz stalnu dupunu sadržaja i kavalitativno poboljšanje. Marina posluje sa naglaskom na bezbednost. Nautičari moraju poštovati lokalna pravila pored pravila marine.

Podstičemo sve korisnike da praktikuju bezbednost, poštuju sva pravila i pokazuju poštovanje.

Uživajte u marini Lazar!

WiFi

Svi članovi Marine Lazar imaju besplatan pristup WiFi

24h pristup kameri

Svi naši članovi mogu gledati svoje čamce putem aplikacije 24h.

Parking mesto

Članovi marine imaju obezbedjeno parking mesto u sklopu marine

ZAŠTO MARINA LAZAR?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati Marinu Lazar. Pre svega, prepoznatljivi smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake i obučeno osoblje za potrebe naših klijenata. Marina Lazar takođe je firma odgovorna za životnu sredinu.

Svi pontoni su novoizgrađeni, svako mesto za privez brodova ima svoju stazu, kao i svoj priključak za struju i vodu. Električna instalacija je savremeno izvedena po poslednjim standardima struke.

NAŠ CILJ

Marina Lazar nastoji da ima okruženje koje je dobrodošlo i nautičarima i njihovim gostima. Bez obzira da li ste naš klijent, bićete tretirani na ljubazan i profesionalan način. Naš cilj je da izgradimo dugotrajne odnose sa našim klijentim i komšijama kao i da obezbedimo prijatno i nezaboravno iskustvo na vodi i van nje.

Kao klijent, možete očekivati mnogo više od obične usluge. Naša marina nudi široku lepezu sadržaja koji će upotpuniti vaše iskustvo na reci. Uz ovo, možete očekivati opuštenu atmosferu među osobljem, što našu marinu čini odličnim mestom za uživanje čak i bez napuštanja pristaništa.

Kompas

Adresa
Visnjicka 113D Beograd, Srbija

Rad sa strankama
Ponedeljak 9-15h
Utorak 9-15h
Sreda 9-15h
Cetvratak 9-15h
Petak 9-15h